вторник, 13 октября 2020 г.

   До Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначаються на свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня  в Ісковецькій сільській бібліотеці
 пройшла історично-патріотична зустріч «Рідне земле моя, ти козацькою славою щедра».
   Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави, свято вшанування козацької доблесті та звитяги. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
   Запорізькі козаки і сьогодні надихають українських патріотів своїми прикладами жертовності, сміливості, рішучості і відваги. Козацтво стало символом прагнення українців до незалежності і свободи. З віків минулих козаки закликають нас боронити суверенітет України мудрістю, згодою, єдністю, братньою любов’ю.
    Для тих, хто захоплюється історією своєї держави, запрошуємо до бібліотеки на історично-патріотичну викладку книг присвячену найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності.
 




Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...