воскресенье, 7 марта 2021 г.

"Вічний, як народ"

     В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті, і з великою любов’ю та повагою передає із покоління в покоління. Як для нас, так і для всього світу, Шевченко – це Україна. Він – вершина нашого родового дерева.
    6 березня в Ісковецькій сільській бібліотеці представлена книжкова виставка  "Вічно живе Шевченкове слово" для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України, а також сценарії виховних заходів, присвячених цій визначній особистості, що стала національним символом українства.
     Виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцненням рівня національної самосвідомості.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...