воскресенье, 16 июня 2019 г.

«Свої права ти добре знай, їх шануй і поважай»

    Ось і продзвенів останній дзвінок у Ісковецькій ЗШ. На подвір’ї школи зібралися учні, батьки та гості села. Із закінченням навчального року привітали начальник відділу освіту, сім’ї, молоді та спорту Лубенської районної державної адміністрації Білокінь Ю.М., директор Ісковецької школи Ауніна О.В.,голова сільської ради Романюта  М.В., голова батьківського комітету Дрозд Н.В. мати учня 11 класу Костенко М. В. та діти із дитячого садочку «Золота рибка» .
   Вручили грамоти за відмінне навчання та досягнення в обласних і районних конкурсах. В кінці свята під звуки шкільного вальсу учні 1 класу завели учнів 11 клас на їхній останній шкільний урок.

А 1 червня в Міжнародний день захист дітей школярі завітали до Ісковецької сільської бібліотеки на годину спілкування. Бібліотекар Сіра В.М. розповіла  що у 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля і відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. Про їхнє право на свободу думки, на освіту, відпочинок і дозвілля, що вони мають право на захист від фізичного та психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці. 
В нашому селі проводиться багато роботи по національному-патріотичному вихованню молоді, також в школі працює шкільний психолог та проводить співбесіди з дітьми. 
В кінці бесіди діти пригощалися смачними цукерками та солодкими напоями. Залишилися задоволені і пообіцяли ще завітати до бібліотеки. Чекаємо!!!









Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...