вторник, 19 ноября 2019 г.

«Щедрість української землі»

   Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства.
    В Ісковецькій сільській бібліотеці для відвідувачів була оформлена виставка до дня працівника сільського господарства, її оглянули всі бажаючі.

Шановні працівники, прийміть найщиріші вітання!!! Ви творці багатства, Велика подяка і шана Вам за вашу працю, самовіддану любов до рідної землі.
       Нехай удача посміхається вам завжди і у всьому, а погода і природа допомагають у вашій роботі. Хай нелегка щоденна праця приносить добрий результат, задоволення і достаток. Нехай ваші руки ніколи не знають втоми, а очі завжди радіють ниві, яка колоситься добрим урожаєм.
   Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи оминають ваші угіддя, а врожай перевищує всі ваші найсміливіші задуми, хай золотом сиплеться зерно, і тонуть молочні ріки! Спасибі вам за нелегку, потрібну всім нам працю! Щедрих Вам врожаїв, миру, щастя, злагоди і добробуту в кожну домівку.
     З повагою читачі та бібліотекар Ісковецької сільської бібліотеки.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...