вторник, 15 октября 2019 г.

   Шляхами козацької слави

    До дня українського козацтва та Дня захисника України що відзначають в Україні 14 жовтня в Ісковецькій сільській бібліотеці-філії пройшов захід «Шляхами козацької слави».
   До бібліотеки завітали учні 6-7 класів Ісковецької ЗШ Ілля Федіско, Олеся Панасенко, Настя Хоменко, Єлизавета Дрозд, Назар Немерицький, Богдан Кондієнко, Діана Страшко, Наташа Савосько, Владислав Дерновий, Роман Процайло, Сергій Кіян, Влад Галіченко, Діма Мироненко, Юра Томілович.
Бібліотекар Валентина Миколаївна розповіла про славні козацькі традиції, історії виникнення козацтва в Україні, побут і життя козаків на Січі. Діти відповідали на запитання вікторини.

  Також в бібліотеку завітав голова Ісковецької сільської ради Микола Васильович Романюта який привітав усіх присутніх зі святом і побажав міцного козацького здоров’я, щоб завжди були на висоті, підкорювали небувалі вершини, впевнено крокували до своєї мрії, залишалися вірним своїм цілям, сподівалися тільки на краще і вірили в своє майбутнє.
  Для тих хто захоплюється історією своєї держави, для постійних відвідувачів та гостей читального залу була оформлена книжкова виставка «Шляхами козацької слави» присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності.
  Наприкінці заходу діти отримали солодкі призи. Залишилися задоволені і пообіцяли завітати ще до бібліотеки.









Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...