пятница, 6 ноября 2020 г.

   "Коронована письменниця"

Споконвіку благодатне сонячне проміння зігрівало і пестило Лубенський край. Саме Лубенська земля виплекала і подарувала нам, чудового митця, майстра слова, що стала гордістю нашої країни Раїсу Василівну Плотнікову. 
  Народилася поетеса в м. Лубни 7 листопада 1955р. Перша добірка її віршів була надрукована в лубенській районній газеті.
    Відтоді поезії та проза друкувалися в багатьох колективних збірниках та часописах. Окремими книгами видано «Втомилася мовчати…», «Розіп'ята на двох хрестах», «Не всі ночі темні», «В передчутті…», «У лабіринтах міста спокус», «Афганський кут», «Обличчям до полум'я», «Без фіранок», «Мамонтеня Хвостик», «Життєдайні джерела роду», «Реквієм для Рози». 
   Вона сучасна українська поетеса, переможець багатьох літературних конкурсів, зокрема "Коронація слова 2016", лауреат літературних премій ім. Л. Бразова, В. Малика, І. Котляревського, регіональної премії ім. В. Симоненка, та Міжнародної літературної премії ім. І. Кошелівця, журналу "Соборність в Ізраїлі".
   В Ісковецькій сільській бібліотеці відбулося літературне знайомство з творчістю письменниці та огляд книг які написала Раїса Плотнікова. 
     Запрошуємо всіх бажаючих відвідати бібліотеку.
    



Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...