пятница, 19 февраля 2021 г.


"Честь і слава синам твоїм, Україно"

  День пам'яті Героїв Небесної Сотні - це скорботний день, що відзначається в Україні 20 лютого, вшанування подвигу учасників Революції Гідності 2013-2014рр.
  Це символ великої людської, громадянської і національної відваги  та самовідданності, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.
  Гіркі події періоду Революції не могли залишити байдужими і учнів Ісковецької ЗШ. На історичну годину пам'яті 18 лютого з метою виховання патріотизму і поваги, до бібліотеки завітали учні 5-7 класів, які зачитали поетичні рядки про трагічну долю героїв та вічну пам'ять про них. Із уст школярів злітали сумні слова, адресовані нашим ангелам - хранителям Небесної Сотні.
  Також згадали не лише про героїв Небесної Сотні, а й про захисників - воїнів АТО, які й нині протистоять російському агресору на Сході України та про волонтерів які допомагають армії.
  На закінчення всі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на Майдані. 
 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...