среда, 2 июня 2021 г.

       Щасливе дитинство моє....

    У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне з найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня в Ісковецьку сільську бібліотеку завітали учні 2-5 класів. Де на них радо і гостинно чекала бібліотекар Валентина Сіра.
    Біля книгозбірні пройшов конкурс на найкращий малюнок на асфальті  "Дітям світу - сонця й миру". Діти за допомогою кольорової крейди передавали свої почуття та емоції на асфальті. Малюнки вийшли яскравими та веселими й сонце з промінчиками, хмаринки, веселка, квіточки й метелики - кожен малюнок показав внутрішній світ дитини.
  Діти у своїх малюнках показали свою надзвичайну фантазію та уяву і отримали задоволення від процесу створення своїх художніх композицій.
    На закінчення заходу бібліотекар побажала кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.






Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...