суббота, 21 августа 2021 г.

 Щороку, 24 серпня наша країна відзначає найбільше національне свято нашої державності – День незалежності.

Однак цього року, ми святкуємо вже 30 років з того моменту, коли Верховна Рада України урочисто прийняла акт про проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою, коли здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Ця доленосна подія стала проявом високої свідомості українського народу, втіленням його багатовікових прагнень до демократії та свободи, побудови суверенної держави.

З нагоди 30-річчя Незалежності України, Ісковецька сільська бібліотека запрошує усіх охочуючих відвідати книжкову виставку "Україна мій сонячний дім", матеріали яких висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України.

Також у бібліотеку завітали діти з гуртка "Натхнення", бібліотекар ознайомила присутніх з цікавими фактами про Україну. Згадали традиції та звичаї нашого народу, видатних діячів, говорили про національні символи, розшифровували прислів`я про Батьківщину. 

Своїми руками зробили вітальну листівку до дня Незалежності "Я люблю Україну".











Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...