суббота, 19 февраля 2022 г.

"Мова - духовне багатство народу"   

 21-го лютого всі народи світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Це незвичайне свято, і відзначають його по-особливому. В цей день люди нагадують одне одному про те, як важливо берегти рідну мову. Адже мова – це великий скарб народу.

   З нагоди Міжнародного дня рідної мови у філії 11 Ісковецької сільської бібліотеки пройшла розважально-пізнавальна година "Мовний вернісаж", під час якої читачі ознайомилися з мовними традиціями, що сягають сивої давнини та дізналися про довгий і тернистий шлях розвитку української мови. 
  Бібліотекарка запропонувала взяти участь в інтелектуальній вікторині «Веселкова наша мова». Позмагалися в ерудованості у конкурсі «Відгадайко», тренувались добирати риму та відповідали на питання вікторини «Україна смакує». Кожний учасник змагання переглянув тематичні книги «Читаймо рідне» та отримав «Абетку побажань». Весь захід пройшов весело та цікаво.






Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...