пятница, 20 мая 2022 г.

    "Відкрий для себе Європу"

  День Європи – свято держав, що входять до складу Європейського Союзу. Згідно указу Президента, в Україні урочисті заходи проводять щорічно у третю суботу травня.
   20 травня з нагоди відзначення Дня Європи Ісковецька сільська бібліотека разом з учнями відправилися у світ Європейського союзу під назвою "День Європи - свято миру і єдності".
    Присутні здійснили подорож по країнах Європейського Союзу та відвідали найбільші бібліотеки країн Європи, ознайомились з видатними пам'ятками культури, а також взяли участь у тест-драйві «Галопом по Європі». Учні пірнули в невідомий для них світ сьогодення країн Європейського Союзу, уважно знайомились з традиціями та обрядами, милувались чудовими краєвидами, побували в географічному центрі Європи, що на Закарпатті в селі Ділове та відповідали на запитання вікторини «Видатні споруди Європи».
    З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни діти відправились у відеомандрівку «Найкрасивіші та найцікавіші міста Європи».
     День Європи – це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни, зібратися разом та порозважатися. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...