суббота, 4 июня 2022 г.

"Ми пам`ятаємо" 

  День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України — державний пам'ятний день в Україні, що відзначається щороку 4 червня та був запроваджений для ушанування пам'яті дітей, що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року.
  В Ісковецькій сільській бібліотеці пройшла година милосердя "Ми пам`ятаємо".
 Бібліотекар розповіла що точну кількість постраждалих дітей поки встановити неможливо тому що в країні йде війна, частина території України окупована, багато загиблих знаходиться під завалами, понад 230 тисяч маленьких українців просто викрадено і вивезено у РФ.
  На сьогодні офіційно підтверджено загибель 261 дитини, до 500 малюків отримали поранення і травми та понад 139 пропали безвісти. За цими числами стоїть Біль... зруйновані цілі родини. Маленькі особистості які навіть не встигли побачити що таке життя.
   Неможливо уявити біль, що відчуває мати, втративши найдорожче - свою дитину. Не виправдати нелюдів, які цілеспрямовано відбирають життя у беззахисних, ні в чому не винних українців.
  Схиляємо голови перед світлою пам`яттю маленьких українців, які загинули внаслідок російської збройної агресії.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...