среда, 5 октября 2022 г.

            Конкурсно- ігрова програма "Все на світі нам цікаве"

Цього дня в Ісковецькій сільській бібліотеці було весело, цікаво, пізнавально. До бібліотеки разом із постійними читачами завітали талановиті і творчі діти із гуртка "Натхнення".
Всіх присутніх привітав Казковик що мандрував різними планетами і потрапив на планету Земля, і з'ясував, з якої нагоди зібралися всі присутні.
       Гість розповів що у світі – понад 2 мільярди дітей, 8 мільйонів з яких – це маленькі українці. Кожен з них народжується з правами. Кожна дитина має право на освіту, право на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство. Кожна дитина має право зростати у родинному середовищі i бути захищеною від жорстокого поводження та насильства. Вправа «З’єднай пару» допомогла присутнім повторити і закріпити знання з цієї теми та обговорити, хто саме опікується дітьми, які служби чи державні організації в Україні займаються питаннями прав дітлахів, та як діти мають спілкуватися один з одним.
       На прикладі відомих героїв - Кота Леопольда та мишенят діти дійшли до висновку, що краще за все у стосунках - «Жити дружно», пограли у «Повітряний футбол», показали свої здібності з малювання із закритими очима, склали театралізовану казку «День дівчинки Галинки». Також діти обмінялися смайликами зі своїми друзями.
          А на завершення всі охочі брали участь в ігрових змаганнях, які показали, що друзів пов’язує велика повага, принциповість у взаєминах, симпатія і взаємодопомога. Без сумніву, для кожної дитини є вірним другом Книга. Є читачі, які не тільки мають книгу як вірного товариша, а й самі є друзями бібліотеки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...