среда, 18 октября 2023 г.

"Відповідальність - крок до успіху" 

   Під таким девізом пройшов  інформаційний мікс в Ісковецькій сільській бібліотеці.
    Мета заходу: духовне, громадянське і патріотичне зростання громадян, усвідомлення  та прийняття кожною  людиною індивідуальної відповідальності, та вшанування пам’яті одного з найвідоміших українських економістів у світі Богдана Гаврилишина. 
         19 жовтня 2023 року виповнилося 97 років з дня народження Богдана Дмитровича, українця за походженням, унікальної, талановитої особистості, патріота України від народження і до останнього подиху. Доля не завжди була прихильною до Богдана Гаврилишина. Проте працьовитість, наполегливість, природні задатки допомогли простому українському хлопцеві стати всесвітньовідомим економістом та відомою особистістю світового рівня. Він є автором книг “Залишаюсь українцем”, “Дороговказами в майбутнє. До ефективних суспільств”.
      У 2014 році під час Революції гідності Богдан Гаврилишин створив документ – «Декларацію відповідальності людини, що складається  з 15 пунктів – це 15 кроків відповідальної людини, від особистої відповідальності до  відповідальності  на рівні країни і світу. Розвивати громадянське суспільство, будувати сильну і незалежну країну може кожен громадянин. Для цього потрібна наполеглива праця над власним самоудосконаленням, повага до ближніх, збереження сімейних цінностей, любов і дбайливе ставлення до природи, прагнення зберегти  культурні надбання своєї  країни та світу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...