пятница, 28 апреля 2023 г.

"Молодіжний формат ХХІст"

  23 квітня міжнародна громадськість відзначає Всесвітній день книги та авторського права. Саме цій події в Ісковецькій сільській бібліотеці був присвячений Тиждень молодіжного читання, який пройшов під девізом "Книга шукає читача".
 Свята розпочалося урочисто старт - акцією "Увага! Увага! Тиждень молодіжного читання"  та запрошення всіх любителів книг до зали бібліотеки де відбулося бібліо - знайомство "Молодь. Бібліотека. Книга." Гості були ознайомленні з формами роботи бібліотеки, книжковим фондом та періодичними виданнями. Відвідувачам надано історичну довідку "Історія створення бібліотеки: від хати - читальні до сучасної".
   Прихильникам книги було запропоновано бліц-опитування. Твоя думка: (а) краща українська книга; (б) кращий український письменник; (в) улюблена книга українською. В цей же день бібліотекар оголосила акцію "Вільна книжкова шафа", пропонуючи присутнім стати учасниками Акції, зробивши для бібліотеки подарунок, книги які стануть цікавими для інших користувачів.
   Зацікавити молодь книгами - залучити до читання ми - бібліотекарі намагаємося, використовуючи творчі, креативні методи роботи. З цією метою для учнівської молоді було оформлено виставку - фуршет "Шведський стіл "по бібліотечному"" та запрошено відвідати її, дегустуючи жанри від класичної української та зарубіжної до сучасноного стилю фентезі. "Станьте гурманами смаку"!, - закликала бібліотекар юнаків та дівчат. 
   На цій радісній святковій ноті в нашій бібліотеці завершився Тиждень молодіжної книги. Але не будуть мати кінця бажання бібліотекарів з посмішкою зустрічати читачів та задовольняти їх читацькі уподобання на різні смаки.

                                               





Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Ти син України, ти дух її вічно живий" Щовесни коли тануть сніги І на рясті засяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо...